10+

ani experiență

în Consultanță, Marketing și Soft Medical

30+

clinici medicale

au ales servicii de Branding și Website

2340+

licențe soft

pentru clinicile medicale

De ce?

Pregătește viitorul businessului printr-o abordare holistică

Pregătirea unei afaceri este esențială pentru asigurarea durabilității și succesului pe termen lung. Este necesară o analiză în ansamblu și acțiune unitară, pe mai multe arii de activitate, interconectate. Factorii interni și externi joacă un rol crucial în această pregătire:

FACTORI EXTERNI

 • ○  Impozite mărite (noi măsuri fiscale)
 • ○  Preconizată criza financiară
 • ○  Maturizarea pieței (concurență acerbă)

FACTORI INTERNI

 • ○  Strategie și control => business sănătos
 • ○  Imaginea contează, diferențiază, vinde
 • ○  Digitalizarea nu mai este MOFT, este MUST
Beneficii

Valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună cu tine un VIITOR CERT

Consultanțăgratuită

îți punem la dispoziție expertiza noastră în business, marketing, digitalizare

VEZI

Plataîn rate

plata serviciilor în 3 | 6 | 12 rate, în funcție de numărul de servicii alese

oferta

Customizareservicii

servicii la alegere în funcție de nevoi, cu păstrarea discounturilor

beneficii

10-15% DISCOUNT SERVICII ONE-TIME

pentru serviciile de consultanță, marketing / branding și aplicații mobile pentru pacienți

VEZI

20% DISCOUNT ABONAMENTE MARKETING

pentru serviciile de social media și SEO

oferta

10% DISCOUNT ABONAMENTE SOFT MEDICAL

pentru policlinici, clinici stomatologice și laboratoare de tehnică dentară

promoții

Cine suntem?

Suntem un grup de parteneri, esențiali pentru orice business, care au interacționat de cel puțin 8 ani împreună, fiecare cu minim 15 ani experiență proprie în domeniul de activitate.

AO Consulting

Eficientizăm businessurile în prezent, pentru un viitor sustenabil.

Anul înființării: 2012
Domenii de activitate: consultanță în management strategic, analiză financiară, planificare managerială, digitalizare, dezvoltare

Ce facem?

 • ● analizăm complet compania;
 • ● dăm claritate obiectivelor administratorului;
 • ● trasăm obiectivele strategice: profit, business plan, start up/ exit etc;
 • ● urmărim obiectivele strategice;
 • ● fluidizăm procesele manageriale în realizarea țintelor financiare;
 • ● simplificăm fluxurile pentru angajați și colaboratori.
www.aoconsulting.ro

Head Innovation

Ajutăm startup-urile și companiile consacrate să își creeze o imagine puternică, să dezvolte noi produse digitale și să eficientizăm împreună serviciile online.

Anul înființării: 2006
Domenii de activitate: servicii 360˚ , branding, webdesign, promovare social media

Ce facem?

 • ● furnizăm sfaturi și consultanță personalizată;
 • ● dezvoltăm și implementăm strategii personalizate de marketing;
 • ● analizăm piața și identificăm oportunitățile de dezvoltare;
 • ● design de logo, sloganuri și materiale promoționale;
 • ● crearea și dezvoltare identității de brand - suntem buni;
 • ● creăm și aplicăm campanii de publicitate online (Google Ads, Facebook Ads etc.);
 • ● optimizăm motoarele de căutare (SEO) pentru siteurile web;
 • ● concepem și livrăm site-uri atrăgătoare pentru pacienți.
www.head-innovation.com

iDava Solution

Prin iStoma și iClinic câștigi cele mai bune aplicații din România pentru cabinetele stomatologice și policlinici și mai câștigi ceva: caștigi timp, pacienți și bani.

Anul înființării: 2012
Domenii de activitate: software medical, aplicații mobile, aplicații web

Ce facem:

 • ● software pentru cabinetele stomatologice (iStoma);
 • ● software pentru clinicile medicale (iClinic);
 • ● aplicații mobile pentru fidelizarea pacienților;
 • ● suport și consultanță;
 • ● rapoarte automate;
 • ● acces pe calculator sau în cloud;
 • ● planuri de tratament foarte intuitive.
www.iclinic.rowww.istoma.ro

Descriere servicii

STRATEGIE BUSINESS

Fără un plan de afaceri totul este incert și nesigur atât pentru tine cât și pentru angajații tăi. Strategia reprezintă planul general al unei clinici pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung, integrând factori precum direcția de dezvoltare, resursele și avantajele competitive.


OBIECTIVE STRATEGICE

Obiectivele reprezintă dorințele noastre transpuse pe hârtie. Sunt acele rezultate  specifice și măsurabile pe care o clinică și le propune să le atingă în implementarea strategiei sale, orientate către realizarea viziunii și misiunii sale.


MANAGEMENTUL COSTURILOR

Analiza costuri-beneficii este un instrument de mare utilitate pe care mulți administratori-manageri îl conștientizează prea târziu. Analiza reprezinta  evaluarea și înțelegerea detaliată a cheltuielilor unei clinici, pentru a identifica oportunități de eficientizare și optimizare a resurselor.


RAPOARTE MANAGERIALE

Rapoartele sunt acele documente care oferă informații esențiale privind performanța per clinică, cabinet, serviciu medical, medic. Sunt utilizate pentru luarea deciziilor și monitorizarea progresului către obiectivele stabilite. Exemple: prag rentabilitate, costuri regie, costuri producție, cashflow, P&L, planificare bugetară etc.


INSTRUMENTE DE CONTROL

“Ceea ce nu poate fi măsurat nu poate fi îmbunătățit.” Furnizăm și implementăm un set de rapoarte pentru a evalua și gestiona performanța, asigurând alinierea cu obiectivele strategice, oferind informații critice pentru luarea deciziilor.  Exemple: centralizări zilnice, KPI-uri lunare, urmarire bugete etc.


MANAGEMENTUL PROCEDURILOR

Analizăm și punem pe făgasul normal rolurile și taskurile fiecărui angajat: manager / administrator, personal recepție, medical sau non-medical. Aducem și un Set structurat de reguli și fluxuri care guvernează activitățile specifice unui departament,  contribuind la coordonarea și eficiența în îndeplinirea obiectivelor generale.

STRATEGIE MARKETING

Planificăm și implementăm acțiuni destinate să atingă obiectivele de piață, incluzând segmentare, poziționare și tactici de promovare a serviciilor medicale și a identității unitare a clinicii tale.


BRANDING / LOGO

Acordăm importanță capitală unuia dintre cele mai importante elemente pe care mulți nu le conștientizează: reprezentarea vizuală a identității unei clinici, inclusiv logo-ul, care sintetizează valorile și recunoașterea brandului.


WEB SITE

Prezența în on-line, un aspect inerent în mileniul 3. Îți analizăm business-ul și construim platformă online eficientă care să ofere informații esențiale pentru viitorii pacienți. Imaginea de transmitere a serviciilor oferite de către clinica ta contează exrem de mult.


UX DESIGN

Colaborăm cu partenerii de la Digitalizare pentru aplicații mobile. Proiectăm experiența utilizatorului (pacientul tău) pentru a îmbunătăți interacțiunea și satisfacția acestuia cu tine și serviciile tale astfel încât să ne atingem scopul în timp: fidelizarea.


FOTO / VIDEO

Ne ocupăm de producția foto-video profesională pentru a comunica mesaje, crea conținut atractiv și spori vizibilitatea brandului.


PRINT

Colaborăm cu tipografii calitative ce furnizează materialele tipărite precum pliante, afișe sau cataloage utilizate în strategia de marketing offline pentru a transmite mesaje și a resuscita interesul pacienților.

ABONAMENT MARKETING (lunar)

Ca agenție full service utilizăm constant platformele sociale pentru a promova serviciile, a construi notorietatea brandului și a interacționa direct cu publicul țintă.


ABONAMENT SEO (lunar)

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) constă în strategii și tehnici menite să îmbunătățească vizibilitatea site-ului tău în rezultatele căutărilor online ale pacienților, crescând astfel traficul organic și notorietatea clinicii.

APICAȚIE MOBILĂ PACIENȚI

Dezvoltăm cu plăcere aplicații pentru dispozitive mobile (Android, IOS şi Windows Phone), cu scopul de a oferi funcționalități specifice și acces facil pentru pacienți la informații.


ABONAMENTE SOFTURI MEDICALE

iStoma/ iClinic/ iStomaLTD – Cel mai complex soft din România; aplicații informatice specializate în gestionarea eficientă a activităților din domeniul stomatologic, inclusiv programări, evidența pacienților și facturare.

Pachete

Promo

Am conceput 3 pachete speciale menite să asigure o abordare complexă (holistică), cu servicii integrate pentru clinica ta

Atenție: limitat ca număr de colaborări pentru că dorim să îi servim pe toți la un nivel calitativ înalt

PACHET 3 luni

 • alege 2-4 servicii
 • plata în rate
 • 3 luni
15% discount

PACHET 6 luni

 • alege 5-12 servicii
 • plata în rate
 • 6 luni
10% discount

PACHET 12 luni

 • abonamente lunare
 • plata în rate
 • 12 luni+
10-20% discount
Two columns
Vertical
Horizontal
BIFEAZĂ SERVICIILE DE CARE AI NEVOIE
Total Servicii
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Programează o întâlnire online

Portofoliu

FAQ

Un background în administrarea afacerii oferă abilități în gestionarea eficientă a resurselor, cum ar fi personalul, bugetul / agenția de marketing și echipamentele necesare funcționării optime a clinicii medicale; combinarea cunoștințelor din cele 3 domenii poate crea un cadru solid pentru administrarea eficientă a afacerii în domeniul medical.

Interacționăm de cel puțin 8 ani și am trecut prin multe dezvoltări împreună din poziții diferite: management vs furnizori; managementul a fost mulțumit atât pentru marketingul (brandingul) creat cât și pentru aplicația medicală care a ajutat la eficientizarea fluxurilor și la claritatea muncii.

Consultanța managerială pentru o clinică medicală implică furnizarea de servicii și sfaturi specializate pentru îmbunătățirea eficienței operaționale, optimizarea proceselor, gestionarea angajaților și resurselor financiare, precum și dezvoltarea unei strategii de succes.

Da, un plan de afaceri pentru o clinică medicală este fundamental și poate servi drept instrument esențial pentru stabilirea direcției strategice și a obiectivelor afacerii. Importanța unui business plan: clarificarea obiectivelor și viziunii, analiza pieței și a concurentei, planificarea financiară, gestionarea riscurilor, strategii de marketing și branding, organizarea structurii organizaționale și a echipelor, planificarea investițiilor și dezvoltarea durabilă.

Din experiență noastră, mulți proprietari de clinici sau manageri nu au o formulă clară prin care să stabilească un buget de marketing sau să aibă în vedere beneficiile unui buget adecvat: atingerea obiectivelor de marketing, maximizarea impactului investițiilor, bugetul de marketing al concurenților, planificarea pe termen lung, măsurarea performanței.

În esență, branding-ul se concentrează pe crearea identității, în timp ce marketing-ul se ocupă de promovarea și vânzarea produselor sau serviciilor. Ambele aspecte sunt esențiale pentru succesul unei afaceri, lucrând împreună pentru a construi o imagine puternică și pentru a atrage și fideliza clienții.

Branding-ul oferă temelia și ghidul pentru eforturile de marketing. Un brand bine dezvoltat furnizează o platformă solidă pentru mesajele de marketing și influențează modul în care produsele sau serviciile sunt percepute de către consumatori.

Implementarea digitalizării într-o clinică medicală nu numai că optimizează procesele interne, dar poate și îmbunătăți experiența pacienților și eficiența generală a sistemului medical. Domenii de interes: gestionarea datelor pacienților, managementul pacienților, imagistica medicală, automatizarea proceselor administrative, gestionarea stocurilor și a echipamentelor, feedback și implicarea pacienților, securitatea datelor, analiză și rapoarte, educație și informarea pacienților.

Implementarea unui soft medical corespunzător nu doar optimizează procesele interne, ci și contribuie la îmbunătățirea calității serviciilor medicale și la experiența pacienților. Este un instrument esențial pentru a face față cerințelor complexe ale gestionării unei clinici medicale într-un mod modern și eficient.